Nästa generations anti-age teknologi - upptäck den nya banbrytande teknologin MicroDiPeptide229

Rebuild-5 Cream är Exuviance första produkt med denna nya patenterade teknologi. Denna mångsidiga kräm passar alla hudtyper som önskar minimera och motverka ålderstecken. Sammansättningen verkar också barriärstärkande.


MicroDiPeptide229

Krämen innehåller en ny patenterad ingrediens, Microdipeptide229, som Exuviance forskat på i mer än 8 år. Den innovativa peptiden MicroDiPeptide229 är 2,5 gånger mindre än ledande anti-aging peptider och den unika storleken förbättrar dess verkan i huden. MicroDiPeptide229 förbättrar hudens naturliga stöttande matrix genom att stimulera de beståndsdelar i huden som bidrar till ökad spänst och fasthet.

Innehåller ⁠5 föryngrande ingredienser

  • MicroDiPeptide229
  • Volymstimulerande Aminofil
  • Återfuktande och barriärstärkande PHA
  • Cellförnyande AHA
  • Antioxidanterna Vitamin E och Pionextrakt

Köp idag hos en av våra återförsäljare!

skincity.com
åhléns.se online & butik
NK online & butik
kicks.se online & butik
lyko.se
nordicfeel.se
eleven.se
cocopanda.se


Banner image

Exuviance serie framtagen för butiker och e-handel finns hos flera stora skönhetsaktörer

För att kunna möta efterfrågan på avancerad hudvård utanför salongerna så lanserades 2020 en separat serie inriktad för just skönhetsbutiker och e-handel. Denna serie har några produkter gemensamma med den professionella serien som säljs exklusivt på salonger och exuviance.se, men har även många unika produkter och härliga sammansättningar som är speciellt framtagna för detta utbud.