Exuviance behandlingar för att minimera rynkor

Man är aldrig för ung eller för gammal för att börja vårda sin hud. Det är självklart lättare att med sin hudvård behålla den ungdomliga lystern och spänsten än att få tillbaka den som gått förlorad, men å andra sidan är det aldrig för sent att börja. Fruktyror som Alfahydroxisyror (AHA) och Polyhydroxisyror (PHA) har visats vara mycket effektiva mot ålderstecken så som; rynkor, förlorad spänst, slapphet, torrhet och solskador.

En Exuviance behandling på hudvårdssalong tar bort de döda hudceller som med åldern inte lika lätt försvinner av sig själv. En hud som är torr och ojämn på ytan reflekterar mindre ljus och får ett dystrare utseende. Behandlingen hjälper huden att återfå lystern. Dessutom sätts hudens nybildningsprocess igång, något som också saktar ner med tiden, och hudens elasticitet och spänst förbättras.

Resultat före och efter Exuviance salongsbehandlingar och hemmaprodukter

Tänk på

  • Uppge till din hudterapeut om du använder några läkemedel som kan påverka huden eller om det finns något annat som du tror har betydelse för behandlingen.
  • Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte raka sig samma dag som en behandling då det kan svida litegrann.
  • Undvik solsveda, behandling genomförs inte på en solsvedd irriterad hud.
  • En Exuviancebehandling påbörjas på salong och avslutas hemma! Genom att kombinera salongsbehandlingar med de rätta hemmaprodukterna fås ett så bra resultat som möjligt.

På våra sidor om hudproblem kan du lära dig mer om rynkor

Besök en hudvårdssalong

Besök en hudvårdssalong nära dig för en personlig hudanalys och ett skräddarsytt behandlingsprogram

Besök en hudvårdssalong

Besök en hudvårdssalong nära dig för en personlig hudanalys och ett skräddarsytt behandlingsprogram

Exuviance produkter vid rynkor