Hudtillstånd

Här finner du en sammanställning med information om de vanligaste förekommande hudproblemen och tips om hur du sköter din hud på bästa sätt.


Hudproblem i ansiktet och på kroppen

Under olika perioder i våra liv har vi behov av att sköta vår hud. Många människor upplever olika hudproblem i ansiktet eller på kroppen som kan vara besvärande men som inte kräver läkarvård, t ex pigmentfläckar, torrhet och keratosis pilaris. Flera av dessa problem kan förbättras med behandlingar på hudvårdssalong och användning av effektiva hudvårdsprodukter hemma.

En del hudproblem som behandlas medicinskt, t ex akne och rosacea, kan kompletteras med professionell hudvård för ett optimalt resultat.

Exuviance erbjuder hudvård med unika resultat. Genom att dagligen använda Exuviance verksamma hudvårdsprodukter återfuktas och stärks huden samtidigt som irritation, torrhet samt ålderstecken minimeras och förebyggs. Över 50 års forskning och klinisk erfarenhet ligger till grund för utvecklingen av de avancerade hudvårdsprodukterna från Exuviance. De patenterade teknologierna hjälper din hud att förnya sig själv! Besök gärna en Exuviance expert för en effektiv hudvårdsbehandling och personliga råd för just din hud.