Exuviance behandling vid torr hud

En professionell Exuviancebehandling hjälper huden att återfå lystern. Hudens fuktinnehåll, nybildningsprocess samt elasticitet och spänst förbättras. Resultatet både syns och känns.

En Exuviancebehandling på hudvårdssalong avlägsnar skonsamt de döda hudceller som ger ett torrt och trist utseende och kan skapa obehag. En hud som är torr är mer känslig och kan bli irriterad. En torr hud är dessutom ojämn på ytan och reflekterar mindre ljus vilket ger ett dystrare utseende.

Behandling mot torr hud i ansiktet

Med hjälp av professionella behandlingsprodukter tillförs huden maximalt med fukt. Exuviance ansiktsmasker som används i den professionella salongsbehandlingen har ett mycket högt innehåll av PHA, som har en stor återfuktande verkan på huden. Med regelbundna salongsbehandlingar och anpassade hemmaprodukter återfår huden sin smidighet och lyster.

Tänk på

  • Använd rekommenderade produkter hemma regelbundet. En behandling startar på salongen och avslutas hemma!
  • Uppge alltid till din hudterapeut om du använder receptbelagda, men också ej receptbelagda, läkemedel. En del läkemedel gör huden extra torr och känslig och behandling samt produktrekommendationer kan behöva anpassas till detta.
  • Efter de första behandlingarna kan huden fjälla något vilket är helt normalt och ett tecken på exfoliering av de döda hudcellerna. Eventuell fjällning är övergående.

På våra sidor om hudproblem kan du läsa mer om torr hud

Besök en hudvårdssalong

Besök en hudvårdssalong nära dig för en personlig hudanalys och ett skräddarsytt behandlingsprogram

Besök en hudvårdssalong

Besök en hudvårdssalong nära dig för en personlig hudanalys och ett skräddarsytt behandlingsprogram

Exuviance produkter vid torr hud