Volymgivande teknologier

Exuviance volymgivande teknologier CitraFill och NeoGlukosamin stimulerar cellförnyelsen och främjar nybildningen av kollagen och hyaluronsyra, vilket både motverkar förlorad spänst och stimulerar till förnyad volym. Sammansättningen är berikad med peptider som ytterligare bidrar till en ökad fasthet och glycerin som mjukgör och återfuktar.

Till vem?

Rekommenderas till alla som vill vårda läpparna och fördröja eller motverka ålderstecken i läppkonturen. Targeted Lip Filler är även optimal för dig som vill minimera befintliga linjer och rynkor omkring läpparna. 

Användning

Tryck försiktigt ut en liten mängd och applicera ett jämnt lager omkring och på läpparna med hjälp av den smidiga applikatorn. Appliceras morgon och kväll. En lätt pirrande känsla kan uppstå, vilket är helt normalt och avtar efter en stund.


Banner image

Exuviance serie framtagen för butiker och e-handel finns hos flera stora skönhetsaktörer

För att kunna möta efterfrågan på avancerad hudvård utanför salongerna så lanserades 2020 en separat serie inriktad för just skönhetsbutiker och e-handel. Denna serie har några produkter gemensamma med den professionella serien som säljs exklusivt på salonger och exuviance.se, men har även många unika produkter och härliga sammansättningar som är speciellt framtagna för detta utbud.