Clarifying & Renewing Serum

Exuviance lanserar ett multiverkande serum speciellt utvecklat för att bidra till en klarare och jämnare hud samt minimera tilltäppta porer och motverka uppkomsten av akne. Serumet innehåller bland annat superduon NeoGlukosamin och Niacinamid, som tillsammans har en rad hudförbättrande effekter.

Motverkar pigmentförändringar

Pigmentfläckar kan uppstå av olika anledningar. Solen är en starkt bidragande faktor. Även hormonell påverkan kan leda till ojämn pigmentering i framför allt ansiktet. Hyperpigmenteringar kan också uppkomma efter akne (s.k. postinflammatorisk hyperpigmentering).

Tack vare den mångsidiga sammansättningen motverkar detta serum uppkomsten av pigmentfläckar och bidrar samtidigt till att jämna ut befintliga fläckar. Serumet passar alla hudtyper, adderas enkelt i hudvårdsrutinen och kan användas både morgon och kväll. Appliceras på rengjord hud, efterföljt av anpassad dag/nattkräm. Vid användning dagtid rekommenderas ett UV-skydd som komplement för att motverka uppkomsten av nya fläckar.


Exuviance serie framtagen för butiker och e-handel finns hos flera stora skönhetsaktörer

För att kunna möta efterfrågan på avancerad hudvård utanför salongerna så lanserades 2020 en separat serie inriktad för just skönhetsbutiker och e-handel. Denna serie har några produkter gemensamma med den professionella serien som säljs exklusivt på salonger och exuviance.se, men har även många unika produkter och härliga sammansättningar som är speciellt framtagna för detta utbud.