Innovativ hudvård med produkter som lyfter din hudvårdsrutin!

Exuviance är avancerad hudvård från upphovspersonerna bakom en av hudvårdsbranschens absolut största ingredienskategori – fruktsyror, mer kända som AHA och PHA. Exuviance jobbar med en djup kunskap om vetenskapen bakom hudvård och utifrån passionen att hjälpa människor att må bra med sin hud.

Aktiva ingredienser för önskat resultat

Exuviance produkter kombinerar de egna innovationerna med väldokumenterade ingredienser som tillsammans gör skillnad för huden, som t ex retinol, peptider och C-vitamin. I sortimentet finns både effektiva basprodukter och produkter som förhöjer den dagliga rutinen med det lilla extra.

Hudvård för alla behov

Vi erbjuder produkter som hjälper till att hålla din hud hälsosam oavsett hudtyp eller behov; torr hud, mogen hud, fet hud, sensitiv hud, hud med tendens till akne eller rodnad. Produkterna är utvecklade med rätt avvägning av ingredienser i de mest optimala koncentrationerna.

Du hittar Exuviance hos utvalda skönhetsaktörer

Exuviance är en serie specifikt framtagen till butiker och e-handel. Kontakta en av våra återförsäljare för att få de allra bästa råden för just din hud. För information om en salong nära dig som arbetar med Exuviance salongsserie, läs mer här!