Banner image

 

Exuviance Professional kommer under 2024 att genomgå en spännande varumärkesförändring, och var lugn, dina favoritprodukter kommer att finnas kvar!

Kort och gott kommer produkterna i Exuviance Professional serien att införlivas i systermärkena NEOSTRATA och Exuviance. Produkterna kommer att finnas kvar, men med annat namn och lite annat utseende.

För dig som brukar besöka en salong för behandlingar och produktköp kommer salongen att guida dig till rätt produkt under övergången. Och du som brukar handla här ser enkelt vilka produkter som byter namn och utseende.

Vissa produkter som du är van vid kommer framöver att vara tillgängliga under namnet NEOSTRATA och vissa produkter som du är van vid kommer fortsättningsvis att finnas tillgängliga under namnet Exuviance. Dina favoritprodukter (och behandlingar) kommer alltså fortfarande att finnas kvar, med nytt utseende och namn. Vi hjälper dig att hitta de perfekta alternativen som smidigt kan integreras i din hudvårdsrutin. 

Denna sida har alla dina favoritprodukter kvar ett tag till! Därefter kommer denna sida att ha fokus på Exuviance och alla NEOSTRATA-produkter kommer att finnas på NEOSTRATA-sajten.

Exuviance Professional, Exuviance och NEOSTRATA är systermärken som delar ingredienser och teknologier. Exuviance Professional har varit märket som erbjuds i hudvårdssalonger, Exuviance i butik och NEOSTRATA hos estetiska/medicinska kliniker. Under 2024 Blir NEOSTRATA det märke som erbjuds hos alla hudexperter, både på hudvårdssalonger och på estetiska/medicinska kliniker.

Banner image
Banner image