Exuviance behandlingar med AHA

AHA-behandlingar – dokumenterat effektiva

Exuviance blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra (AHA) samt effektiva AHA-produkter under 80-talet. Grundarna av Exuviance, dr. Eugene Van Scott och Dr. Yu, är internationellt erkända pionjärer inom området kosmetisk dermatologi. De skapade och innehar originalpatentet till den första AHA-peelingen. Deras fortsatta forskning och kliniska erfarenheter har bekräftat att AHA:er med fördel kan användas vid behandling av en rad olika hudproblem som t.ex. åldrad hud, torr hud, akne och pigmentfläckar.

Hur skiljer sig Exuviance AHA-peeling från andra peelingar?

Med AHA sker först en skonsam exfoliering av hudens övre lager genom att bindningarna mellan de döda hudcellerna löses upp. Det är endast döda hudceller som avlägsnas. Hud som är mycket torr får till exempel hjälp genom att borttagningen av fjällande hudlager förbättras. Dessutom förbättras huden ytterligare genom att produktionen och avstötningen av hudceller balanseras. Elastinet och kollagenet förbättras. Detta är fördelar som endast uppnås med AHA och som inte någon annan kemisk eller mekanisk exfoliering kan ge.

Exuviance AHA har en optimal sammansättning avseende koncentration, pH-värde och effektivitet. Tack vare ett patenterat system är Exuviance AHA mycket effektivt, men utan att irritera. En Exuviance AHA-behandling kräver inte någon återhämtningstid för huden. Huden kan vara lätt rosig och något glansig efter en behandling. Detta går över efter en kort stund. Det går bra att applicera Exuviance vårdande make-up efter en behandling. Som med all peeling ska solning undvikas 1-2 dagar efter behandling.

 

Professionellt och skräddarsytt

En Exuviance-behandling kan endast fås hos speciellt utbildade hudterapeuter, som kan skräddarsy behandlingen till just din hudtyp och eventuellt problem. Det finns många olika Exuviance-behandlingar för olika typer av hud och hudproblem. Behandlingar kan göras i såväl ansikte som på kropp, på händer och fötter. En Exuviance-behandling kan även göras utan peelande AHA. Exuviance-behandlingar ger ett mycket gott resultat!

 

Passar alla hudtyper och åldrar

Alla Exuviance sammansättningar är gjorda med ett patenterat amfoteriskt komplex vilket gör behandlingarna kan tålas av ”alla”. Även känsliga hudtyper kan genomgå en Exuviance-behandling. Hudterapeuten gör en noggrann hudanalys och anpassar behandlingen till dig och din hud. Exuviance-behandlingar – tillsammans med daglig användning av hudvårdsprodukter från Exuviance – förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av acne. Men även hud som är problemfri har gott av att få regelbundna behandlingar för att hålla huden fin och motverka uppkomsten av ålderstecken och torrhet.