Exuviance behandling mot torr hud

En professionell Exuviance behandling hjälper huden att återfå lystern. Hudens fuktinnehåll, nybildningsprocess samt elasticitet och spänst förbättras. Resultatet både syns och känns.

En Exuviance behandling på hudvårdssalong avlägsnar skonsamt de döda hudceller som ger ett torrt och trist utseende och kan skapa obehag. En hud som är torr är mer känslig och kan bli irriterad. En torr hud är dessutom ojämn på ytan och reflekterar mindre ljus vilket ger ett dystrare utseende. 

Behandling mot torr hud i ansiktet

Med hjälp av professionella behandlingsprodukter tillförs huden maximalt med fukt. Exuviance ansiktsmasker som används i den professionella klinikbehandlingen har ett mycket högt innehåll av PHA, som har en stor återfuktande verkan på huden. Med regelbundna klinikbehandlingar och anpassade hemmaprodukter återfår huden sin smidighet och lyster.

Att tänka på vid Exuviance behandling mot torr hud

  • Använd rekommenderade produkter hemma regelbundet. En behandling startar på en salong och avslutas hemma!
  • Uppge alltid till din hudterapeut om du använder receptbelagda, men också ej receptbelagda, läkemedel. En del läkemedel gör huden extra torr och känslig och behandling samt produktrekommendationer kan behöva anpassas till detta.
  • Efter de första behandlingarna kan huden fjälla något vilket är helt normalt och ett tecken på exfoliering av de döda hudcellerna. Eventuell fjällning är övergående.

På våra sidor om hudproblem kan du läsa mer om torr hud
Eller läs mer om Exuviance produkter mot torr hud

Besök en hudvårdssalong nära dig för en personlig hudanalys och ett skräddarsytt behandlingsprogram.